Depolim Motorhomes BV


Norbert Neeckxlaan 156 3920 Lommel
0474 32 58 80 Klik om te bellen

Onderhoud en reparatie van caravans én campers
Gegarandeerd goede service, alle merken+bouwjaren
Verkoop, bemiddeling,verhuur, en kampeerwinkel

Over Depolim Motorhomes BV

Wie is Depolim Motorhomes

Een familiale onderneming die jou graag verwelkomt in zijn kampeerwinkel en showroom waar je de nieuwste motorhomes terug kan vinden van verschillende gerenommeerde merken, zoals Sun Living (Made by Adria), Hobby, Ahorn Camp, Mega Mobil en Bela (nieuw in België). Van alkoof tot van (buscamper) of liever een semi-integraal? We hebben het allemaal!

Zie je de bomen door het bos niet meer? Wij staan je graag bij met raad en daad bij voor de aankoop van jouw nieuwe camper.

Bij ons ben jij als klant geen nummer, maar een lid van onze gezellige familie. Een plaats waar jij je thuis voelt en gewaardeerd. We kunnen geen wonderen doen maar we proberen het wel. Jou een toekomstig fijne vakantie bezorgen is ons doel.

Onderhoud en service

Voor het motorisch onderhoud van je motorhome of auto kan je ook bij ons terecht. Van een kleine tot een grote herstelling, waterdichtheidscontrole of schadeherstel wij helpen je graag verder. Tevens voor het plaatsen van allerlei accessoires en onderdelen zoals schotelantennes, achteruitrijcamera's, zonnepanelen, omvormers ed. kan je bij ons terecht, wij voeren dit professioneel een doordacht voor je uit.

Verkoopbemiddeling

Camper verkopen zonder gedoe? Geen probleem, wij helpen je graag verder. Wij verzorgen en begeleiden middels verkoopbemiddeling op professionele wijze de verkoop van uw camper of caravan.

Camperverhuur

Nog niet toe aan het kopen van een motorhome of graag het reizen met een motorhome eens uitproberen? Huren kan ook! Onze verhuurwagens zijn stuk voor stuk nieuw, modern en compleet ingericht. We maken het graag zo makkelijk mogelijk, zodat u snel op pad kunt. Kijk voor alle informatie en prijzen van onze verhuurwagens op de website van onze verhuurafdeling Yoepie! Camperverhuur.

Kampeerwinkel

Zoek je een kampeerstoel die licht in gewicht moet zijn, servies hedendaags en modern, een pannenset tot compacte kooktoestellen op gas of houtskool? In onze kampeerwinkel vind je het allemaal. Daarbovenop kan je in onze campershop te Lommel ook terecht voor allerlei andere artikelen: gas, elektriciteit, tenten, luifels, toiletproducten, etc.

Ons totaalaanbod

  • Onderhoud & service van alle merken en bouwjaren campers en caravans
  • Verkoop nieuwe en tweedehands mobilhomes en caravans
  • Verkoopbemiddeling
  • Kampeerwinkel met alles in huis voor een comfortabele vakantie

Depolim, hét adres voor een geslaagde vakantie

Foto's

Ons Depolim Vakantie Team

Depolim Motorhomes BV in het kort

Verkoop van

2e hands caravans
Campers
Caravans

Onderhoud van caravans

Ja

Reparatie van caravans

Ja

Verhuur van

Campers

Online assortiment bekijken

Ja

Team

Onze locatie

Depolim Motorhomes BV


Norbert Neeckxlaan 156 3920 Lommel
0474 32 58 80 Klik om te bellen