caravan en camper service Ronny (thuis adres weergegeven onderaan)


Hombeeksesteenweg 201 2800 Mechelen
0486 93 65 28 Klik om te bellen

Nu ook alle campers welkom
Correcte en snelle service, alle merken+ bouwjaren
Afspraak binnen de week, 24/7 spoed depannage

Over caravan en camper service Ronny (thuis adres weergegeven onderaan)

De beste service en correct onderhoud voor uw camper, caravan en boottrailer van elk merk en bouwjaar vind u bij mij, de deur staat steeds open voor een babbel, inspectie en offerte dit alles na een telefoontje of berichtje, waar ik 7/7 op reageer.

Na 19j gewerkt te hebben als service technieker op de baan ben ik een sterke interesse gaan krijgen in alles wat door een auto of lichte vracht getrokken word. In 2014 ben ik zelfstandige in bijberoep geworden in het herstellen en onderhouden van aanhangwagens, maar door de grote vraag van klanten en hun kenissen ben ik stillaan overgegaan naar volledig zelfstandige in het herstellen van caravans en boottrailers, en ondertussen is het eerder camper en caravan service geworden.

Je kan bij mij terecht voor een Correcte vaststelling van het probleem en na overeenkomst met klant word de herstelling dan uitgevoerd. Je kan je voertuig binnen brengen voor het onderhoud en herstellingen voor of na de technische keuring. ik kan de technische keuring ook voor u verzorgen. Ok onderdelen bestellen kan u bij mij, ook al volg ik uw model niet specifiek, toch kan het de moeite lonen om uw onderdelen via mij te herstellen, u krijgt er steeds een goede uitleg en tips voor gebruik bij.

Wat mij echt uniek maakt is de tijd die ik voor de klant vrij maak en de tijd die ik neem om zelfs voor uw oldtimer camper en caravan de juiste vervang onderdelen te zoeken. Ook zal u van mij ook steeds de juiste informatie krijgen over het gebruik van uw caravan of camper, hetwelke bij een dealer regelmatig vergeten word te vermelden.

Alle merken en bouwjaren welkom, 7/7 bereikbaar, zeer correcte en eerlijke service en onderhoud, geen lange wachttijden

caravan en camper service Ronny (thuis adres weergegeven onderaan) in het kort

Onderhoud van caravans

Ja

Reparatie van caravans

Ja

Onze locatie

Logo caravan en camper service Ronny (thuis adres weergegeven onderaan)

caravan en camper service Ronny (thuis adres weergegeven onderaan)

caravan en camper service Ronny (thuis adres weergegeven onderaan)


Hombeeksesteenweg 201 2800 Mechelen
0486 93 65 28 Klik om te bellen