Bed & Mobile


Roodborststraat 2 9870 Zulte
+32456308140 Klik om te bellen

Over Bed & Mobile

Waarom is Bed & Mobile de beste keuze voor jou?

Verhuur van mobilhomes voorzien van de nodige luxe en comfort.

Meer over Bed & Mobile:

Tijdens de lente van 2020 ontstond het idee voor de opstart van ons bedrijf met als doel een oplossing te bieden om op een flexibele manier steeds te kunnen reizen.

Onder flexibel reizen verstaan we de vrijheid om jouw locatie te allen tijde zelf te kunnen bepalen.

We hebben dan ook besloten om onze jaren van vriendschap, kennis en ondernemerschap te bundelen tot de lancering van BED & MOBILE voor verhuur van kwalitatieve mobilhomes aan toegankelijke prijzen.

Daarbij is het belangrijk om elke avond te overnachten (BED), om zich uiteraard flexibel te verplaatsen (MOBILE) en ondertussen te genieten van de nodige luxe.

Wat kan Bed & Mobile je bieden?

Onze Benimar Cocoon 463 | 2021 mobilhome – type semi-integraal – beschikt over een zeer mooi interieur met een comfortabel salon voor 5 personen, een elektrisch bed vooraan, twin bedden achteraan, een badkamer met aparte douche, een praktische L-vormige keuken met driepits gasvuur. Daarnaast is deze Cocoon goed geïsoleerd en heeft deze ook een grote verlichte opbergruimte achteraan (= garage), en veel unieke extra’s zoals cruise control, zonnepaneel, een achteruitrijcamera, en veel meer.

Onze focus ligt op kwaliteit, comfort, hygiëne, service en persoonlijk contact.

Vakantie is de mooiste tijd van het jaar, wij vinden het daarom belangrijk om u met een aangenaam gevoel te laten vertrekken.

Foto's

Onze mobilhome

Verhuur van

Campers

Onze locatie

Bed & Mobile


Roodborststraat 2 9870 Zulte
+32456308140 Klik om te bellen